Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat partenere, oriunde în România. Expedierea unei comenzi are loc după ce ați primit e-mail-ul de confirmare a expedierii.

Termenul de livrare a comenzilor este în mod normal de maxim 72 de ore de la expedierea comenzii. Totuși ne rezervăm dreptul să livrăm produsele în maxim 7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.
În perioada sărbătorilor pot există întârzieri în livrarea comenzilor datorate volumului mare de comenzi recepționate sau aglomerării de livrări prin firmele de curierat naționale.
Livrarea produselor este gratuită pentru comenzile ce depășesc valoarea de 350 RON. Costul transportului pentru comenzile sub 350 RON este de xxx lei, oriunde pe teritoriul României.

Ne rezervăm dreptul să întârziem sau să anulăm comenzi și livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Condiții de retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.
Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul întră în posesia fizică a produsului. 

– ATENȚIE! Trimiterea coletului către noi se va face înainte de restituirea banilor astfel încât să se poată verifica starea produsului, dacă acesta prezintă urme de folosință sau deteriorări evidente, LESARTS.RO își asumă dreptul de a REFUZA rambursul!

  –  ATENȚIE! Trimiterea produsului câtre noi presupune în mod obligatoriu ca ambalarea acestuia sa fie corespunzătoare, de preferat să fie ambalat în același mod în care a fost trimis. Dacă produsul ajunge deteriorat din cauza transportului, returul va fi refuzat.
Transportul este gratuit  doar pentru produsule cumpărate și păstrate, nu returnate!

*** Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați!***
*** Returnarea banilor se face doar prin virament bancar. ***
*** Cererea de retur se trimite pe adresa de mail  retur@lesarts.ro.  Trebuie să conțină copie de pe factura de achitiziție  primită în colet, motivul returnării și cont IBAN- titularul acestuia. ***
*** LESARTS.RO se angajează să respece legea și să proceseze viramentul  returului  în maximum 30 zile lucrătoare de la primirea completă a cererii de retur. ***