Produsele Les Arts

Vezi promotiile

Les Arts

Vă ajutăm să vă experimentați spațiul de locuit ca pe un loc care reflectă cine ești, ceea ce prețuiești și cum aspiri să trăiești.

Comandă blănuri
de la Les Arts

Vrei să recreezi atmosfera rustica si tradițională la tine acasă? Atunci un covor din blană naturala iți va fi de nelipsit.

Livrare rapida

Va oferim livrare rapida in Romania, direct la usa ta

Produse de calitate

Calitatea premium a produselor reprezinta prioritatea noastra

Returnari

Daca nu esti multumit poti returna produsul inapoi

Plati securizate

Oferim clientilor nostri o varietate de moduri de plata, 100% securizate

Abonează-te la newsletter!

Despre noi

Les Arts este un proiect exclusivist ce se adresează în general clienților pretențioși. Piață de consum din domeniul confecțiilor este deja saturată cu produse ieftine și de proastă calitate, majoritatea importate din țările asiatice. Les Arts vă propune o gamă de produse de top în domeniul lenjeriilor de pat.

Lenjeria de pat este un produs indespensabil în orice locuința, fie că vorbim de casă de locuit, pensiune, hotel sau chiar spital. 

Părerea clienților

Ioana Balan, Călărași
Read More
Calitatea superioară a materialelor, modul de ambalare al coletelor primite, detaliile atente și grija cu care sunt lucrate aceste lenjerii se remarcă de la prima atingere, de la prima interacțiune cu produsul. Vă mulțumesc că-mi faceți casa de vis și aveți în vedere să creați un somn liniștit și odihnitor pentru întreaga familie.
Iulia Dominte, Iași
Read More
Am achiziționat două produse de la voi, iar profesionalismul de care dați dovadă, faptul că am putut să-mi personalizez atât modelul, cât și dimensiunile după bunul plac, mă fac să revin la voi de fiecare dată cu același drag. Materialul se vede și se simte a fi de o calitate premium, ceea ce nu se compară cu alte lenjerii pe care le-am avut. Recomand cu sinceritate Les Arts pentru promptitudine, calitate, mai ales persoanelor pretențioase.
Amelia , București
Read More
Sunt o persoană perfecționistă, pretențioasă, iubitoare de materiale plăcute , care ține la sănătatea pielii, la aspectul încăperii, iar Les Arts îndeplinește toate caracteristicile enumerate. Lenjeria cumpărată, cu fiecare spălare o scot din mașina de spălat tot ca nouă și îmi place foarte mult că nu necesită călcare, deși acest aspect îl am în vedere întotdeauna. Les Arts = somn fericit, calitate, grijă pentru sănătate.
Raluca Voicu- Vaslui
Read More
Nu știam ce dar să le iau nașilor de cununie la cel mai important moment din viața noastră, și anume nunta, iar alegerea finală a fost o lenjerie de pat premium Les Arts. Vreau să vă împărtășesc că nașii au fost cei mai încântați, iar de fiecare dată când mă întânesc cu aceștia îmi mulțumesc și laudă produsele voastre. Mi-au comunicat că și-au mai cumpărat alte două lenjerii, fiind de aceeași calitate, iar ambalajele extrem de atent alese. Vă recomand cu drag persoanelor care vor să ofere zâmbete și bucurie ființelor importante din viață!
Anastasia Oprea – Oradea
Read More
Lenjeria pe care am cumpărat-o de la voi este cea mai bună investiție pe care am făcut-o anul acesta. Da, este o investiție, deoarece oricât de des aș spăla-o, ea arată ca nouă, își păstrează culorile intacte și nu este necesar să o calc de fiecare dată. Vă mulțumesc că-mi ușurați munca și vă recomand cu căldură.
Oana Popescu – Pitești
Read More
Fiecare noapte este cea mai bună pentru mine și logodnicul meu, asta datorită Les Arts! Când mergeam în vacanțe, iubeam să mă trezesc în lenjeriile de pat pe care le aveau cei din hoteluri. Sentimentul de a te simți mereu în vacanță în propriul pat înseamnă bună dispoziție, energie și productivitate. Așa ne simțim noi de când am ales să schimbăm toate lenjeriile din casă cu cele premium de la Les Arts. Lenjeriile din bumbac de cea mai înaltă calitate sunt cele mai potrivite pentru a scăpa de griji, stres și nopți nedormite. Mulțumim mult pentru experiență și dedicare!
Previous
Next